Tilavuokraus

tilavuokra2.jpgMalmin Työväentalo tarjoaa perinteikkäät puitteet kokous- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Talomme on viihtyisä ja huokuu vanhan ajan suomalaista tunnelmaa. Tilat ovat toimivat ja juhlasaliin mahtuu kattaus jopa 130 henkilölle. Kokouskäyttöön löytyy yläkerrasta erillinen kokoushuone. Talollamme on käytettävissä videotykki ja langaton verkko.

Vuokrattavaan kokonaisuuteen kuuluvat eteistila naulakkoineen, suuri sali kooltaan 120 neliömetriä ja noin 60 neliömetrin näyttämö, 24 hengen kahvio, keittiö (isolla jääkaapilla, kolmella kylmäkaapilla), kahvinkeittimellä, uunilla ja neljällä levyllä varustettu hella sekä nopea tiskikone), saniteettitilat. Paikka on suunniteltu myös liikuntarajoitteisten tarpeisiin.

Tilavuokrauksen hintaan kuuluu myös astiasto 125 hengelle. Shamppanjalasit, juomalasit, lautaset (syvä/matala), ruokailuvälineet, kahviastiasto. Vuokraajan tulee pestä käyttämänsä astiat. Kone pesee koko astiaston noin kahdessa minuutissa, mistä tarjoiluhenkilökunta yleensä selviää muun ohessa.

Tarkempia tietoja hinnoista, ehdoista ja vapaista ajoista voit kysellä suoraan talolta numerosta 044-0201462 tai sähköpostin välityksellä sp@malmintyovaentalo.fi

Ota yhteyttä ja tiedustele
Tervetuloa juhlimaan Malmin Työväentalolle!

PIDEMMÄT JAKSOT EDULLISEMMIN!